logo FK Bechlín

report ze zápasu

SK Žitenice - FK Bechlín 3 : 3

logo FK Bechlín

K zápasu do Žitenic přijel náš tým bez čtyř hráčů základní sestavy a přesně s jedenácti hráči. Chyběli zraněný M. Tichý, pracovně vytížení Urbánek a Nicek a potrestaný Mazanec. Zvolili jsme obranné taktické rozestavení s cílem obdržet od jednoho z nejlepších týmů soutěže co nejméně branek. O to větší překvapení přineslo prvních dvanáct minut hry, kdy naši hráči uklidnění faktem, že mohou jen překvapit, podávali soustředěný a kolektivní výkon, který vyústil nejen v první branku T. Husáka, ale následně i ve dvougólové vedení po křížmé střele pod břevno, kterou vypálil Lukáš Suchý. Žitenice byly na delší dobu zaskočeny a přestože dobře kombinovali ve středu hřiště, do střeleckých pozic se propracovávaly velmi zřídka. Uklidnil je gól na 1:2, kdy ukázaly perfektní přečíslení naší obrany, žel po poměrně velké chybě při odkopu našich záložníků ve středu hřiště. Tlak Žitenic před přestávkou se vystupňoval, vyrovnávací branku však vstřelili opět po násobných hrubkách naší obrany.

Do druhé půle jsme nastupovali smířeni s tím, že body zřejmě nezískáme, protože během první půle se zranili V. Kotě a M.Florian a nebylo je kým vystřídat. Florian musel po pěti minutách ze hřiště, Vlasta Kotě dohrával s velkým sebezapřením. V deseti hráčích jsme se soustředili na obranu a byli pod velkým tlakem, soupeř nastřelil tyč a záhy překopl z malého vápna prázdnou branku. Od sedmdesáté minuty jsme hráli dokonce o devíti hráčích, neboť byl po druhé žluté kartě velmi přísně vyloučen Lukáš Suchý. I tak se stal malý zázrak. V 86. minutě chyboval předstoper domácích, míč převzal jediný útočník Míra Suchý a po kličce stoperovi zasunul s přehledem míč za záda domácího brankáře. Závěrečný nápor domácích vyústil ve vyrovnávací gól po dorážce v 89. minutě. Po brance byl ještě vyloučen náš hráč Pavel Suchý, nicméně cenný bod již náš tým udržel. Výborně zahráli všichni hráči, výjimečně Pavel Carda ve středu zálohy.

SK Žitenice - FK Bechlín 3:3 (2:2)

Branky FK Bechlín : 8. T. Husák, 13. L. Suchý, 86. M. Suchý
ČK : 71. L. Suchý, 90. P. Suchý

Sestava : P.Barcal - R. Tichý, M. Florian - J. Šašek, J. Hrstka, P. Suchý - T. Husák, V. Kotě, P.Carda - L. Suchý, M. Suchý