logo FK Bechlín

report ze zápasu

Lukavec - FK Bechlín 9 : 1

logo FK Bechlín

Ještě ve 25. min zápasu to vypadalo na vyrovnané utkání mužstev bojujících o záchranu. Obě mužstva solidně bránila a tak střel na bránu bylo poměrně málo. V 18. minutě se k hlavičce v pádu probil J.Farkaš, ale brankář domácích byl na místě. 26. minuta přinesla vzrušení na hřišti. Na půlící čáře byl brutálně faulován M.Mazanec, rozhodčí ponechal našemu týmu výhodu, odražený míč převzal D.Urbánek a samostatný únik zakončil naprosto regulérním gólem. Domácí pomezní ovšem odmával ofsajd a hlavní branku neuznal. Jestliže se mělo jednat o ofsajd, pak ovšem se nejednalo o výhodu a rozehrávat měl náš tým. Hráč domácích neobdržel ani žlutou kartu a nepřímý kop rozehráli domácí. Z něj padla branka do naší sítě, přičemž byl naším pomezním signalizován ofsajd. To ovšem hlavní přehlédl a gól uznal. Po dalších dvou minutách nádherně stočil roh přímo do naší branky domácí hráč. Domácí se uklidnili a náš tým již nepředváděl nic. Další dvě branky do poločasu toho byly důkazem. Navíc za stavu 0:4 D. Urbánek neproměnil penaltu.

V poločase jsme si řekli, že když už prohrát, tak alespoň důstojně. Nic se ovšem nezměnilo a navíc přístup ke hře některých našich hráčů znechutil zbytek týmu. Domácí výborně kombinovali a fotbal se změnil na hru kočky s myší. Do naší branky padal zcela zaslouženě jeden gól za druhým, všechny prakticky z malého vápna. Čestný úspěch zaznamenal D. Urbánek v 61. min., kdy opakovanou střelou po vlastním přímém kopu překonal brankáře domácích. To jsme již hráli bez vyloučeného M.Suchého, jehož rozhodčí vyloučil v 57.min. pro kritiku domácího pomezního, který nám odmával ofsajd i z vhozeného autu. V 72. min. se zachoval velmi sportovně brankář domácích, který odmítl již za rozhodnutého stavu jít kopat penaltu a náš tým zesměšňovat. Čtyři minuty předtím byl již potřetí v osmi zápasech vyloučen M.Mazanec za hloupý faul. Konec zápasu byl přehlídkou naší trapnosti a ostudy. Bojovný výkon až do konce zápasu předvedl pouze J.Šašek, dobře zahráli také S.Tiefenbach, J.Farkaš a střídající L.Husák. To je ovšem na soupeře ve druhé třídě málo...

Lukavec - FK Bechlín 9:1 (4:0)

Branka FK Bechlín: 61. Urbánek
ČK : 57. M. Suchý, 68. M.Mazanec

Sestava : P.Barcal - S.Tiefenbach, M.Mazanec - J. Šašek, R. Tichý, P. Suchý - J. Farkaš, M.Tichý, M. Suchý - L. Suchý, D. Urbánek (65. L.Husák)