logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - Radouň 0 : 2

logo FK Bechlín

I přes domácí porážku od Budyně přijelo mužstvo Radouně na náš trávník jako favorit. Úvod prvního poločasu naznačoval, že by naše mužstvo mohlo proti kvalitnímu soupeři sehrát vyrovnané utkání. Radouň začala opatrněji, avšak s pozornou obranou a nebezpečnými protiútoky. Náš tým byl bojovnější, hosté naopak předváděli dobrou technickou hru. Největším nebezpečím pro naši branku byla spolupráce Kubeše s dravým Gurišem. Hosté v první půli dvakrát velmi nebezpečně ohrozili naši branku, ale také my jsme měli náznaky rychlých protiútoků, bohužel jsme doplatili na zbrklost ve finální přihrávce. Ve 44. min musel pro zdravotní potíže střídat hostující Kubeš, což mohlo znamenat mírné oslabení soupeře do druhé půle.

Během poločasové přestávky se trenérovi domácích hlásili čtyři hráči na střídání pro zdravotní potíže, nebylo však možné provést tolik změn naráz. Naděje na bodový zisk pro náš tým začala pohasínat ve 49. min zápasu. Střídající R. Tichý se nedohodl na odkopu se S.Tiefenbachem a útočník hostí se řítil sám na naši branku, P.Barcal vyběhl z branky a míč vystřelený hostujícím hráčem zachytil rukou mimo pokutové území. Následovalo jeho vyloučení a volný přímý kop. Ačkoliv z něj gól nepadl, oslabeni o jednoho hráče a s nuceným přemístěním D.Urbánka z útoku do branky se naše šance na dobrý výsledek snížili. Radouň velmi zkušeně využívala výhody jednoho hráče navíc a kvalitní technickou hrou nám nedávala příliš šancí. Přesto nelze nepoznamenat, že při pěti našich závarech před brankou hostí mohly být odpískány 2-3 penalty, ale na to se vymlouvat nelze. Když pak Radouň po obrovské chybě naší obrany dala po úniku dvojice útočníků do prázdné brány v 78.min první gól, Bechlín již neměl sil na odpověď, zvláště, když po dalším zbytečném kiksu na půlce znovu do zcela rozhozené obrany naběhl na centr zprava volný hostující hráč a o utkání rozhodl v 83.min z malého vápna opět do prázdné branky. Škoda zápasu, který mohl být docela vyrovnaný, škoda také skutečnosti, že bojovat s nepřízní během zápasu dokáží většinou jen starší hráči týmu, v tom dnešním pouze M.Tichý.

Bechlín - Radouň 0:2 (0:0)

ŽK : 26. P. Barcal, 34. M. Mazanec
ČK : 49. P. Barcal

Sestava : P.Barcal - S.Tiefenbach, J.Šašek (46. R.Tichý), J.Farkaš (84.L.Husák), M.Mazanec - P.Carda, Tichý, M.Suchý, T.Husák - L.Suchý, D.Urbánek