logo FK Bechlín

report ze zápasu

Budyně - FK Bechlín 2 : 8

logo FK Bechlín

V posledním podzimním zápasu jsme chtěli domácí zaskočit aktivní hrou. Protože Viktorka měla v sezoně nevyrovnané výkony, předpokládali jsme, že o výsledku utkání mohou rozhodnout první branky. Trenér mužstvo naladil útočně s tím, že důležitým se jevilo přestát předpokládaný úvodní tlak domácích. Ten také přišel a trval úvodních 10 minut, při kterých nám pomohl jednak brankář P.Barcal a jednak střelecká nemohoucnost domácích. Z první vážnější akce jsme dali gól. Ve 13.min. po závaru před brankou domácích doputoval míč k M.Tichému a ten otevřel z hranice velkého vápna skóre utkání. V ten moment jsme převzali iniciativu a výsledkem byl druhý gól z kopačky J.Farkaše. Když ve 32. min. nedal z penalty po faulu na M.Suchého branku J.Hrstka, ale zkušený M.Tichý míč dorazil za záda domácího brankaře, zdálo se být o výsledku rozhodnuto. V té době jsme již hráli bez velmi dobře hrajícího D.Urbánka, jehož pro zranění vystřídal R.Tichý. Domácí se osmělili ve 38. min. zápasu a snížili na 1:3. Náš tlak ovšem pokračoval, ale ve 42.min. R.Tichý neproměnil ani druhou naši penaltu.

V poločase jsme si jen připomněli nutnost dohrát zápas podle not poločasu prvního. V úvodních dvanácti minutách se domácí dostávali na naši polovinu jen sporadicky a v 56. min. R.Tichý napravil své zaváhání při penaltě, vyhnul se ofsajdové pasti domácích a zasunul míč do prázdné branky po kličce gólmanovi. Domácí přestali hrát a pouze diskutovali. Výsledkem jejich „snahy“ byla již jen naše exhibice a vstřelení dalších čtyř branek. V závěru při našem polevení ještě dvakrát chytil P.Barcal samostatné nájezdy domácích. Hattrick vstřelili dva hráči – M. Tichý a J.Farkaš, jehož druhá branka po samostatném úniku a přelobování brankáře byla výstavní.

Budyně - Bechlín 2:8 (1:3)

Branky FK Bechlín : 13., 32., 87. M.Tichý, 24., 62., 67. J.Farkaš, 56. R.Tichý, 79. M.Suchý
ŽK : 71. J.Farkaš, 85. L.Husák

Sestava FK Bechlín : P.Barcal – M.Mazanec, P.Suchý, J.Hrstka (68. L.Husák), M.Florian – P.Carda, M.Tichý, T.Husák – M.Suchý, J.Farkaš, D.Urbánek (29. R.Tichý)