logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - Velké Žernoseky 1 : 1

logo FK Bechlín

Velké Žernoseky přijely na hřiště FK Bechlín s jediným cílem. Uhrát bod za jakoukoliv cenu. Domácí nastoupili v relativně ofenzivní sestavě, ale od počátku utkání bylo zřejmé, že přes dobrou defenzivu hostí se budou prosazovat jen s velkými obtížemi. Hosté od začátku hráli pozorně a důrazně a ovládali střed hřiště. Před domácí branku se dostávali dlouhými nákopy, ale žádnou šanci ke vstřelení branky si nevypracovali. Domácí působili ospalým dojmem, přesto však zdárně dokončili rozehrávku před pokutovým územím hostí a M.Tichý v 17. minutě bombou z dvaceti metrů otevřel skóre utkání. Úvodní branka nevyburcovala ani jedno z mužstev z letargie, a tak se na bechlínském hřišti odehrával průměrný zápas ve středu hrací plochy. Z nudy vybočila jasná šance domácího M. Suchého, který tváří v tvář neprostřelil zblízka brankáře hostí a hlavička D. Urbánka, kterou hostující gólman konečky prstů vyškrábl na břevno. Stav 1:0 před přestávkou předznamenal vývoj druhého poločasu.

Do druhé půle nastoupili hosté ve dvanácti lidech. Ani tak se jim nepodařilo svou větší snahu střelecky zúročit. Fotbalová nuda pokračovala, šance už neměl vůbec nikdo. A tak se jen čekalo na penaltu proti domácímu týmu, která po jediném pořádném průniku hostí do velkého vápna domácích také okamžitě přišla..... Stav 1:1 se již nezměnil, ačkoliv smůlu měl D. Urbánek, jenž centrovaný míč zblízka sklepl jen do náruče hostujícího brankáře. Závěrečný domácí nápor hosté odkopali do autů a když v 87. minutě rozhodčí ukončil zápas, soupeři se rozešli každý s jedním bodem na kontě. Obě mužstva předvedla nepěknou hru a hosté si bod za jedinou střelu na branku ze hry snad ani nezasloužili, ačkoli domácí mohli také litovat své střelecké nemohoucnosti.

FK Bechlín - Velké Žernoseky 1:1 (1:0)

Branka FK Bechlín: 17. M.Tichý
ŽK: 44. L.Suchý, 60. D.Urbánek

Sestava: P.Barcal - J. Nicek, P. Carda, R. Tichý, M. Mazanec - J. Farkaš (82. P. Suchý) , M. Tichý, T. Husák - M. Suchý, L. Suchý, D. Urbánek