logo FK Bechlín

report ze zápasu

Radouň - FK Bechlín 2 : 0

logo FK Bechlín

Po "překvapivé" porážce od Budyně si chtěla Radouň pojistit druhou příčku v soutěži na domácím hřišti proti týmu FK Bechlín. Domácí zahájili utkání sebevědomě, velmi dobře kombinovali a na hostech byla patrná nervozita z důležitého utkání. Radounští byli od začátku důraznější v osobních soubojích a lepší ve zpracování míče. Hosté sázeli na dobrou obranu. Proto se také hra odvíjela více na polovině hostí, avšak do větších šancí se Radouň dostávala jen sporadicky. Výborný hráč domácích Guriš se sice snažil, ale handicap jeho zranění z předcházejících utkání byl na jeho výkonu přeci jenom znát. A tak největší nebezpečí pro branku hostí představovali velmi dobře hrající bratři Kubešové, a to zejména při standardních situacích. V průběhu zápasu pak hra upadla do průměru, především díky polevení domácích, a i FK si vytvořil dvě tři slibné příležitosti. Přesto obě mužstva do poločasové přestávky odcházela za bezbrankového stavu.

Trenér hostí nabádal své hráče ke klidu a upozorňoval je na nebezpečí centrů na hlavičkující domácí hráče. Přesto již pět minut po přestávce si na dobrý a prudký centr nechytatelně naskočil V. Kubeš a dostal domácí do vedení. Hosté začali hrát ještě křečovitěji, ačkoliv nedostatek bojovnosti nelze týmu vytknout. V 55. minutě se FK dostal do dobré příležitosti, ale střela M. Tichého skončila jen na tyči branky bezmocného domácího brankaře. FK začal hrát aktivněji, ale vzápětí ho srazil druhý gól. Při centru domácích se v zápalu snahy srazili tři bránící hráči FK a domácí Daniluk pohodlně zvýšil na 2 : 0. Poté se Radouň soustředila na obranu a dovolila vabank hrajícímu Bechlínu vyvinout celkem velký tlak, který však končil před vápnem dobře bránících domácích. Ačkoli radouňští hrozili z řídkých brejků, ani jedno mužstvo již branku nevstřelilo.

Radouň - FK Bechlín 2:0 (0:0)

ŽK FK Bechlín : 61. M. Tichý

Sestava FK: M. Mazanec - P. Suchý (84. L. Husák), J. Nicek, R. Tichý (72. J. Hrstka), M. Florian - P. Carda, M. Tichý, V. Kotě - J. Farkaš, L. Suchý, M. Suchý