logo FK Bechlín

report ze zápasu

Straškov-Vodochody "B" - FK Bechlín   3:4

logo FK Bechlín

K zápasu prvního kola odjížděl FK Bechlín na hřiště Straškova s vědomím, že body se na tamním hřišti získávají velmi obtížně. Přesto hosté nastoupili útočně naladěni s cílem soupeře zaskočit. Domácí ovšem začali naprosto perfektně a od úvodního hvizdu byli lepším týmem. Využili znalosti svého hřiště, zejména v záloze hru perfektně roztáhli do stran a obrana hostí čelila jednomu útoku za druhým. Jakkoli však byla hra domácích efektní, chyběl jim větší důraz ve finální fázi. Přesto však šli zaslouženě do vedení již v 18. minutě, bohužel po nedorozumění jinak spolehlivě hrajícího J. Nicka a mladého brankáře P. Točína. Hra se po brance domácích vyrovnala, ale šancí na obou stranách bylo poskrovnu. Vše změnila 30. minuta, kdy po výborném forčekinku dvojice L. Suchý - L. Točín obrana domácích "namazala" před velké vápno míč M. Suchému a ten se přízemní střelou k levé tyči domácí branky nemýlil. Přesto si hosté zadělali na problémy, když se ve 34. minutě po druhé žluté kartě nechal vyloučit J. Nicek.

Do druhého poločasu však kupodivu nastoupil lépe FK Bechlín. Hra v deseti tým semkla a FK místy předváděl vynikající hru. Skvěle se prezentovali zejména útočníci. Zejména mladý L. Točín dělal domácím starosti. Nakonec však rozhodovala zkušenost. V 51. minutě přešel míč po ose P. Carda - L. Točín - L. Suchý a posledně jmenovaný z pravé strany nedal brankáři krásnou křižmou střelou šanci. Nádherná akce si gól zasloužila a o to větší radost přinesla 58. minuta, kdy výborný centr M. Suchého z levého křídla s přehledem zasunul k tyči domácí branky skvěle hrající L. Suchý podruhé. Naděje na bodový zisk získala reálné obrysy, ačkoli se dal očekávat nápor domácích. Ten také přišel a napomohly mu docházející síly hostí. Když Straškov snížil v 71. minutě trochu se štěstím na 2 : 3, hosté se začali o výsledek obávat. A vyrovnání přišlo po pěkné domácí akci v 82 minutě. Štěstí se však k FK příklonilo o šest minut později, kdy dlouhý centr R. Tichého ve vápně lehce hlavou přizvedl domácí obránce a míč zaplachtil za záda překvapeného domácího gólmana. Tři velmi cenné body veze tedy domů FK Bechlín a dlužno říci, že body vybojované a zasloužené.

Straškov-Vodochody "B" - FK Bechlín 3:4 (1:1)

Branky FK Bechlín: 30. M. Suchý, 51. a 58. L. Suchý, 88. R. Tichý

ŽK FK Bechlín: 26. a 34. J. Nicek (ČK), 90.+1. R. Tichý

Sestava FK : P. Točín - J. Nicek, M. Mazanec (62. R. Tichý), P. Veselý, M. Florian - P. Carda, M. Tichý, V. Kotě - L. Točín, L. Suchý (73. P. Suchý), M. Suchý