logo FK Bechlín

report ze zápasu

SK Roudnice nad Labem "B" - FK Bechlín   4:3

logo FK Bechlín

Los soutěže poslal FK podruhé za sebou na hřiště silného soupeře. Favorit letošního ročníku SK Roudnice "B" se od začátku zápasu do hostí zakousl a využíval všech svých předností. Pravdou je, že FK přijel na hřiště Roudnice oslaben a improvizoval v sestavě. Roudničtí dobře kombinovali v záloze a zejména zkušený Šmidrkal rozdával svým útočníkům výborné pasy za obranu. Když se k tomu přidal i výjimečně nejistý výkon většiny hostující obrany, nebylo divu, že se domácí snadno dostali do poločasového vedení 3 : 0, přičemž ještě nejméně dvě tutovky spálili, anebo jim ve skórování zabránil velmi dobrý výkon mladého P. Točína v brance. Ten mimochodem navázal na své skvělé představení ze Straškova. Jedinou, zato však vyloženou šanci v první půli v branku FK neproměnil M. Suchý, gól vstřelený J. Nickem nebyl uznán pro domnělý ofsajd.

Když na začátku druhé půle z penalty domácí zvýšili na 4.0, zdálo se, že Bechlín odjede s debaklem. Týmu však pomohly nejen změny v rozestavení, ale i vědomí možné ostudy. Začal hrát aktivněji a hlavně s větším zaujetím. V 53. minutě snížil z penalty M. Mazanec a po aktivitě ve středu hřiště zamotal hlavu domácí obraně včetně gólmana M. Suchý a po jeho akci vstřelil druhý gól M. Tichý. Roudničtí se nechali zatlačit na svoji polovinu, avšak i nadále poměrně zkušeně bránili náskok. Šest minut před koncem přeci jen z těžkého úhlu hlavou skóroval P.Veselý, snížil na rozdíl jediného gólu a naděje na alespoň bod žila. Při hře vabank chytil P. Točín jistý gól domácích, FK se tlačil dopředu, ale čas ubíhal velmi rychle. Domácí se nakonec k výhře prozdržovali, ale nutno dodat, že si ji v celkovém vyznění zápasu zasloužili. Na hře FK v prvním poločasu nelze prakticky najít pozitiva s výjimkou vynikajícího výkonu M. Mazance, který ovšem na všechno sám nestačil. Naopak za druhou část utkání si hráči zaslouží pochvalu.

SK Roudnice nad Labem "B" - FK Bechlín 4:3 (3:0)

Branky FK Bechlín: 53. (pen.) M. Mazanec, 69. M. Tichý, 85. P. Veselý

ŽK FK Bechlín: M. Mazanec

Sestava FK Bechlín: P. Točín - P. Veselý, M. Mazanec, R.Tichý, M. Florian - P. Carda, M. Tichý, V. Kotě - P. Točín, L. Suchý, M. Suchý