logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - Sokol Račice  7:2

logo FK Bechlín

V prvním domácím utkání přivítal FK hosty z Račic, kteří dosud v soutěži nebodovali. Důvodem ovšem byla skutečnost, že dosud neměli kompletní kádr díky průtahům s udělením registrace novým hráčům. Do Bechlína však přijeli relativně sebevědomí s cílem uhrát první body. A hosté také nezačali vůbec špatně. Přestože měli velké problémy s rychlostí domácích hráčů, více než dvacet minut odolávali a zároveň předváděli solidní výkon zejména ve středové řadě. Také útočníci hostí nehráli špatně, ale tentokrát narazili na velmi dobře pracující obranu domácích. Domácí však přeci jenom nepostrádali vyšší kvalitu ve všech řadách a jakkoliv se jim zpočátku příliš nedařila finální kombinace, vstřelení branky se nakonec ukázalo pouze otázkou času. Ve 26. minutě vyvezl míč přes půlící čáru stoper J. Nicek a jeho přesný centr za obranu domácích usměrnil zkušeně do sítě M. Suchý. Druhou branku ve 44. minutě přidal s přehledem hrající M. Tichý, když mu ideálně nabil M. Suchý.

Druhá půle začala chvilkovou snahou hostí o snížení, ale naděje na zisk bodů je zbavil M.Suchý. Poté hra domácích upadla do určité letargie a z ojedinělé standardní situace hosté snížili. Domácí opět začali hrát aktivněji a skóre se opět začalo zvyšovat. Jako nůž máslem se hostující obranou proháněli všichni domácí útočníci a postupně přidali branky ještě Lukáš Suchý 2x a po jedné P. Carda a znovu M. Suchý. V samotném závěru utkání po hrubce jinak výborného M. Floriana sice hosté vstřelili druhý gól, ale tato skutečnost nic nemohla změnit na velké spokojenosti domácích příznivců a asi středně velké spokojenosti diváků z konkurenčního Předonína, kterým za hojnou účast FK děkuje.

FK Bechlín - Sokol Račice 7:2 (2:0)

Branky FK Bechlín: 26., 49. a 79. M. Suchý, 58. a 83. L. Suchý, 44. M. Tichý, 66. P. Carda

ŽK FK Bechlín: M. Mazanec, P. Carda, J. Nicek

Sestava FK Bechlín: P. Barcal - J. Nicek, P. Veselý, R. Tichý (70. M. Mazanec), M. Florian - P. Točín, M. Tichý, P. Carda - L. Točín, L. Suchý, M. Suchý