logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - Viktorie Kleneč  8:1

logo FK Bechlín

K dalšímu domácímu utkání nastupoval FK v roli mírného favorita avšak s vědomím, že klenečtí dokáží odehrát velmi dobrá utkání, pokud jsou v plné síle. Trenér nabádal hráče ke snaze dát pokud možno rychlý gól, který by Klenči vzal elán rvát se o výsledek. Začátek zápasu byl poměrně vyrovnaný, pro hosty bylo možná škoda, že nastoupili v dosti defenzivním rozestavení. Ačkoliv nehráli zpočátku nijak špatně, bylo zřejmé, že první gól napoví o dalším vývoji zápasu. Přestože se do prvního náznaku šance dostali hosté, branku na druhé straně vstřelil ve 12. minutě za vydatné pomoci hostujícího obránce M. Suchý. Kleneč se i po obdrženém gólu ještě chvíli snažila, ale mezi 24. až 27. minutou dovršil hattrick M. Suchý po samostatných únicích a hosté rezignovali. Do poločasu přidal ještě gól M. Tichý a znovu M. Suchý.

Druhá polovina utkání se nesla v poklidném duchu, hosté dali po šesté brance dobře hrajícího mladého Petra Točína svůj čestný úspěch, ale střelecky se prosadili v domácím týmu ještě stoper J. Nicek z přímého kopu a po penaltě i bojovný L. Husák. Zápas nepřinesl oslnivou kvalitu, ale pobavil domácí diváky množstvím branek i pěknými akcemi.

FK Bechlín - Viktorie Kleneč 8:1 (5:0)

Branky FK Bechlín: 12., 24., 27., 44. M. Suchý, 38. M. Tichý, 56. P. Točín, 68. L. Husák, 76. J. Nicek

ŽK FK Bechlín: 52. M. Mazanec, 60. M. Tichý

Sestava FK Bechlín: P. Barcal - J. Nicek, M. Mazanec (56. L. Husák), S. Tiefenbach, R. Tichý - P. Točín, M. Tichý, V. Kotě - L. Točín, L. Suchý, M. Suchý