logo FK Bechlín

report ze zápasu

Dynamo Střížovice - FK Bechlín 5:2

logo FK Bechlín

O skutečnosti, že Střížovice umí hrát dobrý fotbal, se Bechlín přesvědčil již ve vzájemných zápasech v předminulé sezoně. Domácí začali bez respektu a hráči FK působili dost unaveným dojmem. Výkonu hostí nepřidala ani skutečnost, že téměř polovina týmu trpěla silnou virózou. Domácí dobře kombinovali ve středu hřiště, ale hra byla celkově poměrně vyrovnaná. Na vedení domácích opověděl Bechlín brankou z penalty, ale jinak se hosté do šancí dostávali sporadicky. Poločasový remízový stav pak ustanovily další pokutové kopy, na obou stranách po jednom.

Do druhé půle nastoupil Bechlín po bouři v kabině přeci jenom aktivněji a deset minut měl poměrně velký tlak. Avšak několikátá hrubá chyba v obraně dovolila domácím po pěkné akci hlavou opět strhnout vedení na svou stranu a od tohoto momentu byli střížovičtí na koni. Hostům zjevně docházely síly, ale především upadala morálka. Proto až do konce zápasu byli domácí lepším týmem a v závěru vylepšili své skóre o další dvě branky. Utkání se FK vůbec nepovedlo, ale věříme, že na domácím hřišti odvetu zvládneme. Kladem utkání byl mimořádně dobrý výkon mladého rozhodčího Míče. Nejen jeho velmi přesný, ale především nestranný výkon potěšil všechny účastníky zápasu. I z pozice trenéra poraženého týmu je třeba říci, že nad takovými výkony rozhodčího je třeba zatleskat, protože také muži v černém mohou potěšit oko diváka. Domácí si výhru zaslouží, protože jí šli více naproti.

Dynamo Střížovice - FK Bechlín 5:2 (2:2)

Branky FK Bechlín: 19.(pen.) a 36.(pen.) M. Mazanec

ŽK FK Bechlín: 55. M. Mazanec, 67. R.Tichý

Sestava FK Bechlín: P. Barcal - P. Suchý, M. Mazanec, S. Tiefenbach, R. Tichý (81. L. Husák) - V. Kotě (70. J. Šašek), M. Tichý, M. Florian - L. Točín, L. Suchý, M. Suchý