logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - Čechie Mšené Lázně "B"  5:0

logo FK Bechlín

K zápasu do Bechlína přijel soupeř oslaben o poměrně dost hráčů díky jejich startu v souběžně hraném utkání jejich "A" mužstva. Naopak domácí mohli po dlouhé době vybírat vhodnou sestavu. Do obrany se vrátil Jiří Nicek a další obránci tak mohli zaujmou svá obvyklá místa. Zápas začal v poklidném tempu a do první vážné akce se dostali hosté, když málem využili zaváhání domácích obránců. Ale již v osmé minutě poslal po pěkné akci M. Tichého o překvapivém puštění míče L. Suchým na M. Suchého posledně jmenovaný domácí tým zblízka do vedení. O deset minut později zatáhl akci po levé straně M. Suchý, před gólmanem hostí přiklepl na L. Suchého a ten opět zblízka poslal FK do dvougólového vedení. Hra poté upadla do průměru, domácím se příliš nedařila na hrbolatém terénu kombinace, ale hosté, kteří nehráli ve středu hřiště vůbec špatně, se přes dobrou obranu domácích k brance prakticky nedostávali. Škoda jen několika dalších velmi slibných příležitostí FK ke vstřelení více branek.

Do druhé půle nastoupil FK se dvěma změnami v sestavě a hrálo se podle jeho not. Důvodem bylo mimo jiné i odstoupení hráče hostí pro svalové zranění, takže Mšené Lázně dohrávaly o deseti a následně i o devíti hráčích, neboť byl v rozhodnutém zápase zbytečně vyloučen další hostující hráč. V 55. minutě se opět prosadil výborně hrající M. Suchý. Branku z penalty přidal v 68. minutě J. Hrstka, který jen malou chvíli předtím vystřídal solidně hrajícího V. Kotěho. Zápas zpečetila hlava M. Tichého v 88. min., který se tentokrát trochu střelecky trápil, ale za dobrý výkon v průběhu utkání si gól také zasloužil. Ačkoliv byl zápas i pro hráče obou týmů místy nepříliš atraktivní, domácí odehráli utkání dobře ve všech řadách a výhru si zasloužili, i když i hosté měli ve druhé půli jednu vyloženou šanci, kterou zlikvidoval spolehlivý P. Točín v brance. Pro hosty je krutá především skutečnost, že jejich oddíl zjevně příliš o zápasy béčka nejeví zájem. Hráči přijeli v jedenácti a navíc bez jakékoli funkcionářské podpory. Zápas na jejich hřišti bude jistě o mnoho vyrovnanější.

FK Bechlín - Sokol Čechie Mšené Lázně "B" 5:0 (2:0)

Branky FK Bechlín: 8. a 55. M Suchý, 18. L. Suchý, 68.(pen.) J. Hrstka, 88. M.Tichý

ŽK FK Bechlín: 69. L. Husák

Sestava FK Bechlín: P. Točín - J. Nicek, M. Mazanec, S. Tiefenbach (46. R. Tichý), M. Florian - V. Kotě (68. J. Hrstka), M. Tichý, P. Veselý - L. Točín, L. Suchý (46. L. Husák), M. Suchý