logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - FK Polepy  2:1

logo FK Bechlín

Předposlední domácí zápas FK Bechlín byl přímým soubojem o druhé místo v tabulce. Hosté přijeli velmi oslabeni a nastoupili údajně s cílem inkasovat co nejméně branek. Od začátku utkání měli také domácí převahu, ale hostům se dařilo kouskovat chytře hru a nepouštět domácí tým do větších šancí. Hráči Bechlína se snažili, ale zejména první poločas byl marným bojem při dobývání svatyně hostujícího mužstva. Šance se nakonec přece jen začaly rodit, ale střelecká produktivita z předchozích domácích zápasů se vytratila kamsi do neznáma. A tak přišel zákonitý trest v podobě první střely hostů na branku domácích. Nutno však uznat, že volný přímý kop hostujícího hráče Horáčka byl perfektní a od 15. minuty domácí prohrávali. Do poločasu se stav nezměnil i přes nastřelené břevno a tyč ze strany domácích.

Do druhé půle opět domácí vlétli se snahou něco s výsledkem udělat, ale smůla se jim dál lepila na kopačky. Hned ve druhé minutě druhé půle nastřelil M. Tichý po samostatném nájezdu břevno a domácí byli z neproměněných šancí stále nervóznější. Také fotbalový projev domácího týmu nebyl podle představ trenérů. Přesto po čtvrt hodině hry vyrovnal M. Suchý a tlak domácích ještě stoupnul. Hrálo se prakticky na jednu branku, ale po další tyči se již zakletá branka hostí zdála nedobytná. Tři body zachránil nakonec v 71. minutě po dobrém rohu V.Kotěho hlavou P.Veselý, který odehrál výborné utkání. Další své šance již však neproměnil ani on ani jeho spoluhráči, a tak utkání skončilo hubenou výhrou domácích, se kterou však nakonec byli spokojeni snad i hosté, ač sahali dlouhou dobu po nějakém tom bodíku.

FK Bechlín - FK Polepy 2:1 (0:1)

Branky FK Bechlín: 60. M. Suchý, 71. P. Veselý

ŽK FK Bechlín: 17. L. Točín, 32. M. Mazanec, 58. P. Veselý, 62. L. Suchý, 65. R.Tichý

Sestava FK Bechlín: J. Vašák - M. Florian, J. Nicek, M. Mazanec, R. Tichý - P. Točín (62. V. Kotě), M.Tichý (75. L. Husák), P. Veselý - L. Točín, L. Suchý, M. Suchý