logo FK Bechlín

report ze zápasu

SK Židovice - FK Bechlín 1:0

logo FK Bechlín

K utkání v Židovicích přijel FK s vědomím, že na hřišti tohoto soupeře se mu historicky příliš nedaří. Přesto hosté bez M. Suchého v útoku v první půli hráli poměrně klidné utkání a místy měli více ze hra. Domácí sice pozorně bránili, ale na dostřel hostující branky se prakticky nedostávali. Hráči FK si však sebou bohužel přivezli střeleckou nepohodu z minulého týdne, a tak přes mírnou převahu nedokázali své nadějně rozjeté útoky dotáhnout do úspěšného konce. Přestože do Židovic tým přijel s vědomím, že bod by ze soupeřova hřiště byl dobrý, první půle naznačovala, že by mohlo jít o skromné ambice a soupeř je takzvaně hratelný. Čáru přes rozpočet všemu udělala chyba v poslední minutě poločasu. Obránci trestuhodně nechali vystřelit domácího hráče z hranice šestnáctky a první střela mezi tyče odskočila J. Vašákovi před rukama. Míč skončil v síti a byl konec poločasu.

Druhou půli začali hosté opět solidně a navíc posíleni o M. Suchého, který přijel po splnění rodinných povinností. Avšak 15. minut dobré hry na domácí nestačilo. Poté se na kopačkách hostí usadila křeč, hráči přestali naprosto plnit pokyny trenérů a k dovršení všeho se nechali někteří vyprovokovat levým obráncem domácích, jenž se převtělil do velblouda a plival kolem sebe, většinou však na hostující hráče. Posledních dvacet minut se ze strany FK o fotbale moc mluvit nedá. Ne snad, že by se někteří hráči nesnažili, ale část mužstva se zabývalo vším kolem, jen ne hrou, a tak poprvé v sezóně FK nevstřelil ani branku a zbytečně prohrál se soupeřem, jemuž byl více než vyrovnaným protivníkem. Za zmínku stojí rozhodování pana rozhodčího Bendy, který za celý zápas neudělal jedinou chybu, získal si respekt hráčů v nervózním závěru utkání a na rozdíl od obou týmů předvedl skutečně brilantní výkon.

SK Židovice - FK Bechlín 1:0 (1:0)

ŽK FK Bechlín : 39. L. Točín, 88. P. Veselý, 89. L. Suchý

Sestava FK Bechlín: J. Vašák - M. Mazanec, M. Florian, J. Nicek, R. Tichý (46. M Suchý) - V. Kotě, M. Tichý, P. Točín, P. Veselý - L. Točín, L. Suchý