logo FK Bechlín

zhodnocení podzimu

Jak to shora merčil Franta Kocórek

logo FK Bechlín

Tak by mi začal hakl v uheláku a vám ten fusec končí. No, chlapi, jak tak na vás tu a tam hodim vod névyššího čučku, néni to ani v laláču ale ani v gébišu. V jednom špíle jezdíte jak šalináři, druhé fusec dobócháte jen tak tak. Třetí flek néni špatné a do retichu daleko, ale ze startu jsem teda plácal klepetama víc. Ve Strašálu to byla super hokna, ale Ródnica vám vypálila rybál. Račmeni to ufachčili s bídó, sedum je sedum. Co nahókala ta trubka trenér Vraždálům do budky nevim, ale vy ste hráli fusec a voni jen levó. Majzla zjara na Klenál, nebude to u nich jako voject kocóra. Střížec je dobré, taky mu čučíte pěkně do řiti. Březál byla povinnost a ta sajtna, co nastópila zaslóží pamětní raky. Za Předáč by měli šópnót do kameňa jenom jednoho vypatlanca. Malé Kárlsbád přijel nahlodané, a taky si vodvez bůra. Rovné v pikách, ale špíl nic moc, sténě jako vostatní mače do konca sezóny.

Co vo vás? Gólmani nezklamó. Žanek z Práglu a náš zlaté Kádoš to majó vychytaný. Mladé Níca šlape jak vorloj na Kremlu. Ale musí bejt v goldně. Jak má mlhu v auglích, mačaft může zbóchat dřevěné spacák. Máza jakbysmet. Ješivá si z toho Řepála z Práglu veme jenom ty mlaty, přídó trenéři vo háro. Fiši by neměl hrnót do sebe ty škopky před špílem pod takovým tlakem. Někdy ty krpy negómu. Ráďos by dlóhý štreky neměl jezdit na zpátečku. Votočim se, dám tam čtverku a pila pali. Hrzi musí hodit do richtiku ty svoje habrůvky a máknót, jak bude ta kaltna. Mladé Tóča v pohodě, patnáct jařin a veterány na háku. Marťas žádné rychlovlak, ale ve škebli srovnáno. Veselák většinó v pohodě. Když mu to Koťák posadí na květák, néni co řešit. Ozy štípe lupeny a po hokně leští glajzy, na stadecu ho nepotkáš. Starší Tóča bude jednó bundesliga, jenom vygómat, jak ho uklidnit. Voba Tóčové zapadli do sajtny, eště je zacálovat. Luki, to je mlata každé špíl. Bodeť né, když ho vyučila Kostomlata. Kolda je epizoda na bichlu. Co uvařil svišťa a vogóloval se, netrénuje. Nebét líné, klub by byl samé radovanec. Pastelky má šikovný. Špitály brzdijó Cardika i oba Tomáše, ale až budó v okeju, sópeři si naplnijó hózny. Tici je nélepší a měl by postupně vyšópnót Podra a Jéňu ze sesle.

Jo, je to zvrchu docela dobré pohled, škopky ste už vypařili, nabóchali se gulinem a já si teď oplodnim špinku a pak už pomalu musim jít vyšópnót z betle mladýho pána, aby roznesl prezenty. Tak savana hokna.