logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - Sokol Straškov-Vodochody B  3:3

logo FK Bechlín

Zápas na hřišti FK Bechlín byl typickou ukázkou nestálosti výkonů v začátku sezony. Hrálo se průměrné utkání, v němž v prvním poločasu měl domácí tým výraznou převahu, ale do koncovky se dostával spíše sporadicky a několik nadějných útoků kazily nepřesné přihrávky či pomalejší zpracování míče. Oběma týmům dělal problém po zimě poměrně hrbolatý terén a silný nárazový vítr, který přeci jenom pomáhal do tlaku více FK. Neujímaly se střely z dálky a závary před brankou hostí občas se štěstím likvidovala hostující obrana anebo gólman. Ačkoliv útočníci domácích nehráli špatně, branku vstřelil až ve 37. min. Radek Tichý z penalty nařízené po faulu na Petra Veselého. Za první poločas hosté nevystřelili na branku, jedinou komplikací pro FK byl dlouhý nákop hostujícího záložníka, který plaval ve větru a dopadl seshora na zadní část břevna branky domácích.

Ve druhém poločase se Straškov snažil využít větru a dlouhé nakopávané míče z jeho strany dělali problémy domácí obraně. Přesto se zdálo, že domácí podrží své vedení, zvláště když z rychlého protiútoku po pěkné akci zvýšil Míra Suchý na 2:0. Hosté se však nevzdali a dlouhé nákopy jim přinášely množství standardních situací, po jedné z nichž snížili na 2:1. Bechlín však znovu zvýšil v 70. min. své vedení, kdy se Martin Tichý protáhl obranou hostí a samotného před brankařem ho stáhl zezadu k zemi hostující obránce. Ten obdržel žlutou kartu a penaltu proměnil Milan Mazanec. Poté se tým Bechlína nepochopitelně stáhl do obrany s cílem neinkasovat, ale závěr zápasu vůbec nezvládl. Hosté snížili za tři minuty po dorážce a po dalším centru z trestného kopu v 82. minutě hlavou vyrovnali. Domácím nelze upřít bojovnost. V závěru zápasu hlavičkoval Jan Hrstka do břevna a následná dorážka hlavou od Martina Tichého skončila opět na břevně. Po minutě se znovu zatřáslo břevno hostující branky, ale pak již velmi dobře pískající rozhodčí utkání ukončil. Remíza je pro FK samozřejmě ztrátou, totální dvacetiminutový výpadek z druhé půle si tým již nesmí v dalších zápasech dovolit.

FK Bechlín - Sokol Straškov-Vodochody B 3:3 (1:0)

Branky FK Bechlín: 37. R. Tichý (pen.), 55. M. Suchý, 70. M. Mazanec (pen.)

ŽK FK Bechlín: nikdo

Sestava FK Bechlín: P.Točín – J. Nicek, R. Tichý (46. J. Hrstka), M. Mazanec, M. Florian (46. P.Suchý) – P. Carda, M.Tichý, P.Veselý – L.Točín, L.Suchý, M.Suchý