logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - SK Roudnice nad Labem B  2:2

logo FK Bechlín

Zatímco remízu z minulého domácího utkání se Straškovem „B“ lze považovat za ztrátu, zisk bodu s mnohem silnějším soupeřem z Roudnice je pěkným úspěchem domácího celku, a to i při vědomí, že hosté museli dvakrát dotahovat náskok domácích. První tým přijel plný sebevědomí posílen o čtyři hráče širšího „A“ týmu. Přestože trenér domácích rozestavěl své svěřence na hřišti defenzivně a sám příliš nevěřil ve vyrovnanou partii, hráči na hřišti odvedli precizní práci a každý z nich odehrál zápas přesně podle pokynů. A tak byli roudničtí v první půli zaskočeni aktivitou domácích, ze které se rodilo překvapivě více šancí před brankou hostí. Až do 15.min. byli domácí jednoznačně lepší soupeře. Poté přeci jen Roudnice ukázala své kvality, zápas se vyrovnal a diváci viděli na třetí třídu nadstandardní utkání. Obrana domácích pracovala perfektně, bratři Točínové v záloze překvapovali aktivitou i suverénním pojetím hry, aktivita útočníků dělala místy velké problemy hostím v rozehrávce. Několik závarů před brankou hostí odvrátila obrana, krásný centr zprava od L.Točína nezužitkoval hlavou M. Suchý ani L. Suchý. Oboustranně bojovný, tvrdý ale fér zápas, otevřel gólově ve 34. min domácí Petr Točín. Lukáš Suchý se probil přes tři obránce na malé vápno a v tísni vystřelil, brankářem vyražený pokus doklepl P.Točím v klidu do branky hostí. Hosté přitlačili a po sérii rohových kopů za čtyři minuty vyrovnal hlavou hostující stoper. Výborný J. Vašák v brance domácích zlikvidoval Šmidrkalovi perfektní přímák i následnou dorážku.

I druhá půle byla vyrovnaná, ačkoliv roudničtí přeci jenom více útočili. Ale Bechlín pokračoval v dobrém výkonu, šanci zblízka zlikvidoval výborný brankář hostí L.Suchému, následná dorážka P.Cardy šla mimo. Bomba ze 20 metrů vyslaná Mírou Suchým olízla břevno nad šibenicí branky hostí. Ale i Roudnice měla smůlu, když těsně před koncem zápasu nastřelila z přímého kopu také břevno nad šibenicí branky. Ale ještě mezi tím se Bechlín radoval z vedení, když jediná hrubka hostujícího gólmana umožnila proniknutí střely R.Tichého do sítě hostí. Ani podruhé však FK neudržel vedení, z velmi smolné a snad i přísné penalty hosté vyrovnali. A tak z výsledku měli nakonec větší radost roudničtí, hráčům FK však nezbývá než vyslovit pochvalu s přáním, aby obdobné výkony zopakovali i v zápasech „s menší“ motivací.

FK Bechlín – SK Roudnice nad Labem B 2:2 (1:1)

Branky FK Bechlín: 34. P. Točín, 63. R. Tichý

ŽK FK Bechlín: 70. R. Tichý, 55. a 89. M. Tichý

ČK FK Bechlín: 89. M. Tichý

Sestava FK Bechlín: J. Vašák – M. Mazanec, J. Nicek – P. Carda, R. Tichý (75. J. Hrstka), M. Florian - L. Točín (65. P. Suchý), M. Tichý, P. Točín (46. P. Veselý) – M. Suchý, L.Suchý