logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - ČFK Brňany  1:1

logo FK Bechlín

Ve druhém domácím utkání jsme narazili na kvalitního a nepříjemného soupeře. Ten nás zaskočil nejen svou kvalitou, ale i tvrdostí, někdy až přehnanou. Když k tomu připočteme poměrně dost chyb v naší obraně, můžeme být rádi, že poločas skončil bez branek. Hosté měli více šancí, včetně neproměněné penalty, kterou zlikvidoval zaskakující brankář P. Barcal. Tento okamžik nám pomohl hru vyrovnat a vytvořit si také šance, které jsme však neproměnili.

Ve druhém poločase se hrál dobrý, útočný fotbal, s šancemi na obou stranách. V 72. minutě jsme šli do vedení po pěkné akci, po ose P.Helcl, M. Tichý a zakončující M. Suchý. Po vstřelené brance jsme se však zcela zbytečně zatáhli a začali bránit náskok. Až do 90. minuty úspěšně, ovšem vyrovnání viselo ve vzduchu. Hosté se dočkali v poslední minutě po rohovém kopu a závaru před naší brankou. Přesto, že vyrovnávacímu gólu předcházel faul hostujícího hráče, musíme nakonec uznat, že remíza je zasloužená a s bodem jsme tentokrát spokojeni.

FK Bechlín - ČFK Brňany 1:1 (0:0)

Branka FK Bechlín: 72. M. Suchý

ŽK FK Bechlín: 27. M. Tichý, 81. D. Volf

Sestava FK Bechlín: P. Barcal - M. Fůra, D. Volf, J. Nicek, M. Florian (46 R. Tichý) - P. Helcl, M. Tichý, J. Písek (46. T. Novotný), T. Husák - M. Suchý, J. Hrstka