logo FK Bechlín

report ze zápasu

Lounky-Chodouny - FK Bechlín  3:2

logo FK Bechlín

Do Lounek, kde se nám tradičně nedaří, jsme přijeli s odhodláním tuto tradici ukončit a začít novou, vítěznou. Bohužel, nepodařilo se. Od začátku jsme tahali za kratší konec, domácí nás přehrávali ve všech směrech a po necelé půlhodině jsme zaslouženě prohrávali dvougólovým rozdílem. Teprve druhý gól v naší síti a strach z možného debaklu nás probudil. Vyrovnali jsme hru v poli a do poločasu vstřelili kontaktní gól. Po pěkné akci a vyšachování domácí obrany dorážel do prázdné branky J. Písek.

Do druhé půle jsme nastoupili s cílem otočit výsledek v náš prospěch a k jeho splnění jsme neměli vůbec daleko. Byli jsme lepším mužstvem a vytvořili jsme si poměrně dost šancí k otočení skóre. Náš problém se však jmenoval zakončení. Zahodili jsme totiž, co se dalo. Až M. Suchý po pěkné přihrávce mezi obránce od J. Píska prostřelil domácího gĺmana a vyrovnal. Po vyrovnání se hrál až do poslední minuty výborný, útočný fotbal, s šancemi na obou stranách. V poslední minutě, když už byli všichni smířeni se zaslouženou remízou, fauloval J. Nicek v pokutovém území domácího útočníka. Nařízenou penaltu domácí proměnili a připravili nám první porážku v soutěži.

Lounky-Chodouny - FK Bechlín 3:2 (2:1)

Branky FK Bechlín: 36. J. Písek, 73. M. Suchý

ŽK FK Bechlín: 11. M. Tichý, 24. J. Hrstka

Sestava FK Bechlín: P. Točín - M. Fůra (70. T. Novotný), J. Nicek, T. Petrásek, P. Carda (46 R. Tichý) - P. Helcl (46. T. Husák), D. Volf (41. M. Florian), M. Tichý, J. Písek - M. Suchý, J. Hrstka