logo FK Bechlín

report ze zápasu

Sokol Račice - FK Bechlín  1:4

logo FK Bechlín

V dalším kole nás čekalo tradiční derby v Račicích, které jsou pro nás pokaždé těžkým soupeřem, zvlášť pak v domácím prostředí. Provedli jsme několik změn v sestavě, ale začátek zápasu se nám opět moc nepovedl. Hned v 1. minutě podběhl P. Točín dlouhý nákop do našeho vápna, ale naštěstí nezazmatkoval a míč letící do opuštěné branky zachytil ještě před čarou, čímž napravil svou chybu. Domácí začali aktivně, ale asi po 10 minutách jsme postupně přebrali iniciativu a začali hrát fotbal, na který se dalo koukat. A přišli i šance. M. Suchý špatně trefil v dobré pozici, trestnému kopu P. Helcla z 25 m scházeli centimetry, J. Nicek krásně naběhl na kolmici M. Tichého, přehodil vyběhnuvšího gólmana, ale naneštěstí i opuštěnou branku, M. Fůra hlavičkoval těsně vedle. Mezi tyto neproměněné šance se vešel jediný gól 1. poločasu. Po rohu se hlavou prosadil M. Fůra a M. Tichý dorážel do prázdné branky.

I druhý poločas jsme hráli pěkný fotbal, důležitý druhý gól na sebe nenechal dlouho čekat. Padl z kopačky M. Suchého, který tak skóroval v každém podzimním utkání. Potom přišli na řadu další neproměněné tutovky. Hlavně ty P. Helcla a J. Hrstky volaly po gólu. Naštěstí máme M. Tichého a M. Suchého, kteří přidali po gólu a zařídili čtyřbrankový náskok. Tím také zhasla domácím jakákoliv šance na dobrý výsledek. V závěru ještě trefil T. Husák břevno a vychytanou nulu našemu brankáři nedopřál domácí stoper J. Jonák, který hlavou upravil na konečných 1:4. Račice nehráli špatně, ale celé naše mužstvo podalo výborný výkon, vyhrálo zaslouženě a zaslouží pochvalu. K dobrému zápasu pomohl i výborný výkon rozhodčího p. Torače, který zápas odřídil s citem, přehledem a fér na obě strany.

Sokol Račice - FK Bechlín 1:4 (0:1)

Branky FK Bechlín: 21. a 69. M. Tichý, 49. a 77. M. Suchý

ŽK FK Bechlín: -

Sestava FK Bechlín: P. Točín - M. Florian, M. Fůra, R. Tichý, P. Carda - T. Novotný (46. T. Husák), M. Tichý, P. Helcl, J. Nicek (85. P. Jeneš) - M. Suchý, J. Hrstka (72. T. Petrásek)