logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - FK Travčice B  0:0

logo FK Bechlín

V dalším domácím utkání jsme nedokázali herně, ani výsledkově navázat na utkání v Račicích a bezgólovou remízou jsme nepotěšili naše fanoušky. Nastoupili jsme v ofenzivním složení, s cílem zatlačit soupeře a co najdříve zápas rozhodnout. Ovšem skutečnost byla úplně jiná, prvním poločasem jsme se víceméně protrápili. Naší hře chyběl pohyb, přesných přihrávek a pohledných akcí bylo jako šafránu. Ale i přesto jsme si vytvořili několik příležitostí ke vstřelení gólu. Tu největší měl T. Petrásek, ale z ostrého úhlu netrefil prázdnou branku. Spokojenost tedy panovala pouze s hrou obrany, kterou však soupeř moc neprověřil.

Do druhé půle jsme vstoupili aktivně, zatlačili hosty před jejich branku, a vytvořili si spoustu gólovek. Hosté už se zaměřili pouze na zakopávání balónů, zdržování hry a simulování. Občas svou hru zpestřili tvrdým faulem, někdy až nefotbalovým. Z vlastní poloviny hřiště se dostávali pouze sporadicky. Jejich jedinou šancí na vstřelení branky byla krásná rána z 20 metrů do šibenice, kterou však skvělým zákrokem zlikvidoval P. Točín. V největších gólovkách se postupně objevilo několik našich hráčů, ale ztroskotali na nepřesnosti v zakončení, ale hlavně na vynikajícím brankáři, jenž pochytal i nemožné. Hostům se nakonec podařilo udržet cennou remízu také proto, že jim beztrestně prošly 3 fauly v pokutovém území, které přímo volaly po penaltě. Ještě v poslední minutě se prokličkoval M. Tichý až před brankáře, ten však vytáhl svůj další skvělý zákrok. Bod je pro nás tentokrát málo, ale když nedáme gól, nemůžeme vyhrát.

FK Bechlín - FK Travčice B 0:0 (0:0)

ŽK FK Bechlín: žádná (stal se zázrak a bůh zamkl ústa všem našim hráčům)

Sestava FK Bechlín: P. Točín - M. Fůra (68. T. Novotný), R. Tichý, M. Florián, P. Carda - P. Helcl, M. Tichý, J. Nicek - L. Točín, J. Hrstka (46. M. Mazanec), T. Petrásek (46. M. Suchý)