logo FK Bechlín

report ze zápasu

SK Dušníky - FK Bechlín  4:1

logo FK Bechlín

Zápas v Dušníkách se nám vůbec nepovedl, a to ani herně, ale bohužel ani výsledkově. Od začátku jsme byli horším mužstvem, domácí nás svým pohybem, chutí a důrazem jasně přehrávali. Nedokázali jsme udržet míč na svých kopačkách, dobré zpracování a přesná přihrávka byly pro nás věcí téměř neznámou. Domácí naštěstí několik šancí zahodili, ale vedoucí branky se stejně dočkali. Z trestného kopu se trefil domácí stoper J. Hejna. Tento okamžik nás konečně probral, hra se vyrovnala a i naši hráči předvedli pěkné akce. Po jedné z nich byl v pokutovém území faulován M. Tichý a následnou penaltu proměnil M. Mazanec. K naší smůle se chvíli na to nechal zbytečně a hloupě vyloučit M. Florián a oslabil tak mužstvo. I přesto, že byl evidentně faulován, což rozhodčí přehlédl, měl si odpustit jakékoliv komentáře vůči němu, zvlášť když už měl žlutou kartu. Domácí nabídnutou přesilovkou nepohrdli a po pěkné akci ještě do poločasu strhli vedení na svoji stranu.

Do druhého poločasu jsme nastoupili se snahou vyrovnat i v oslabení. A kupodivu to najednou šlo. Začali jsme více běhat, zpřesnili přihrávky a domácí se nestačili divit. Vytvořili jsme si několik šancí, ale bohužel žádnou neproměnili. Domácím, zjevně zaskočeným naší hrou jsme však pomohli hrubou chybou. Při rohovém kopu jsme nechali neobsazené 3 hráče a pro domácí nebyl problém skórovat a prakticky tak rozhodnout zápas. naděje nám svitla, když M. Suchý šel sám na brankáře,ten ho fauloval a umožnil nám kopat další penaltu. K údivu všech nebyl domácí brankář vyloučen. Penaltu však ani nadvakrát neproměnil M.Mazanec a bylo hotovo. Naším hráčům zjevně docházely síly a tak se utkání už pouze dohrávalo. Po úniku domácího útočníka a přečíslení naší obrany jsme inkasovali ještě čtvrtý gól. I přesto, že nám chybělo několik hráčů a cestovali jsme pouze v 11 lidech, měli jsme podat lepší výkon, hlavně v prvním poločase. Také je třeba zlepšit přístup k fotbalu, protože na několika hráčích bylo evidentně vidět, že v pátek zdatně popíjeli.

SK Dušníky - FK Bechlín 4:1 (2:1)

Branka FK Bechlín: 29.(pen.) M. Mazanec

ŽK FK Bechlín: 15. M. Florián, 19. R. Tichý, 58. M. Mazanec,

ČK FK Bechlín: 40. M. Florián

Sestava FK Bechlín: P. Točín - M. Fůra, R. Tichý, M. Florián, M. Mazanec - T. Novotný, M. Tichý, T. Husák, P. Carda - L. Točín, M. Suchý