logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - Dynamo Střížovice  2:2

logo FK Bechlín

V dalším domácím utkání jsme opět přivítali mužstvo ze spodku tabulky, které navíc přijelo pouze s 10 hráči a odehrálo tak téměř celý 1. poločas. Soupeř pro nás měl být snadným soustem a o tom, že 3 body tentokrát zůstanou doma vůbec nikdo nepochyboval. Od začátku jsme zcela pochopitelně zatlačili hosty před jejich branku, dobře jsme kombinovali, ale díky nepřesnostem ve finální části a hlavně při zakončení góly stále nepřicházely. Odměnou za naši aktivitu a trpělivost byla pouze penalta, kterou jsme kopali po faulu přetížené obrany hostí. Zodpovědnost na sebe vzal J. Hrstka a s přehledem proměnil. Do poločasu jsme už žádný gól nepřidali, pouze T. Husák trefil tyč.

Do 2. poločasu jsme nastoupili s odhodláním pokračovat v tlaku, zpřesnit finální fázi a utkání dalšími góly definitivně rozhodnout. Ovšem skutečnost byla úplně jiná. Hosté, už kompletní, postupně vyrovnali hru a začali přebírat iniciativu. Ale po faulu na M. Suchého jsme zahrávali trestný kop a přidali kýžený druhý gól. Po nacvičeném signálu putoval balón po ose J. Písek, M. Suchý a do branky dorážel J. Hrstka, který tak dal svůj druhý gól v zápase. Hosté však nerezignovali a od této chvíle byli lepším mužstvem. Vytvořili si několik šancí, které však zlikvidoval výborně chytající M.Mazanec. Až 5 minut před koncem, po velkých chybách naší obrany fauloval ve vápně J. Nicek a umožnil tak hostům z penalty snížit. Poté jsme se ze všech sil snažili ubránit těsné vítězství a hráli pouze na brejky. V poslední minutě šel ještě M. Tichý sám na brankáře, ten však jeho střelu vyrazil a z protiútoku hosté s velkou dávkou štěstí vyrovnali. Lehkou střelu z 20 metrů pustil náš brankář nešťastně mezi nohama do branky a rozhodl tak o dělbě bodů. Odehráli jsme nešťastný zápas s ještě nešťastnějším koncem.

FK Bechlín - Dynamo Dtřížovice 2:2 (1:0)

Branky FK Bechlín: 16.(pen.) a 51. J. Hrstka

ŽK FK Bechlín: 66. J. Nicek

Sestava FK Bechlín: M. Mazanec - M. Fůra, R. Tichý, J. Hrstka, P. Carda - J. Nicek, M. Tichý, J. Písek, T. Husák (65. T. Novotný) - L. Točín, M. Suchý (75. T. Petrásek)