logo FK Bechlín

report ze zápasu

Sokol Vražkov - FK Bechlín  1:4

logo FK Bechlín

Přijeli jsme na hřiště lídra tabulky, s cílem odehrát dobrý zápas a pokusit se napravit poslední nepříznivé výsledky. Po dlouhé době v téměř kompletním složení - chyběl pouze stále zraněný D. Volf. Hrálo se na těžkém, podmáčeném terénu, ale i přesto byl k vidění od začátku kvalitní fotbal. Pěkné akce se střídaly na obou stranách, ale domácí byli díky lepšímu pohybu a přesnější kombinaci lepším týmem. Odměnou jim byl vedoucí gól, který nám po pěkném centru z levé strany vstřelil hlavou domácí kanonýr L. Szatvar. Další šance na obou stranách zůstávaly dlouho nevyužité, ale do šaten se odcházelo za nerozhodného stavu. Po chybě domácí obrany prostřelil gólmana těsně před poločasem M. Suchý, hrající obětavě s bolestivě naraženým ramenem po nekontrolovaném pádu při hlavičkovém souboji.

Do druhého poločasu jsme pozměnili sestavu i rozestavení. Vzhledem k těžkému terénu bylo potřeba hru zrychlit a zjednodušit. A hlavně přidat v bojovnosti. Ovšem skutečnost předčila i nejoptimističtější očekávání. Od začátku jsme na domácí vlétli jako uragán a ti se nestačili divit. Ve třetí minutě po přihrávce M. Tichého strhnul vedení na naši stranu M.Suchý. Než se domácí stačili vzpamatovat, utekl po levé straně J. Nicek, odcentroval a po přiťuknutí P. Cardy prostřelil domácího brankáře M. Tichý. A náš tlak pokračoval. Po sérii rohových kopů a zmatků v domácí obraně se z malého vápna gólově prosadil J. Hrstka. Chvíli na to si jeden z domácích hráčů při odkopu v pokutovém území nastřelil vlastní ruku. Rozhodčí to však přes další hráče neviděl, a tak se penalta nekopala. Teprve za rozhodnutého stavu si řekl o střídání s bolestivou grimasou M. Suchý a chvíli na to i M. Tichý, jenž si podvrtnul kotník. Oběma hráčům patří velký dík za obětavost a předvedený výkon. Ale i ostatní naši hráči tentokrát zaslouží pochvalu. Domácí se ještě pokusili s nepříznivým výsledkem něco udělat. ale naši hráči jim toho moc nedovolili. Rozhodnuté utkání už se jenom dohrávalo celkem v poklidu, až na nebezpečně vypadající faul domácího obránce, po němž L. Točín v plné rychlosti narazil do zábradlí. Naštěstí nedošlo k žádnému vážnějšímu zranění a náš útočník došel do kabiny po svých. Rozhodčí domácího hráče zcela správně vyloučil a vzápětí utkání ukončil. Vražkov má výborné mužstvo a jeho postavení v tabulce jistě není náhodné. Ale měli smůlu, že jsme odehráli nejlepší poločas podzimu. Jedinou chybou na našem výkonu ve druhé půli bylo, že takhle nehrajeme pořád. Na závěr ještě jednou dík všem našim hráčům za předvedený výkon!

Sokol Vražkov - FK Bechlín 1:4 (1:1)

Branky FK Bechlín: 43. a 49. M. Suchý, 54. M. Tichý, 58. J. Hrstka

ŽK FK Bechlín: 45. M. Mazanec

Sestava FK Bechlín: P. Točín - M. Mazanec, R. Tichý, M. Florián, P. Carda - L. Točín, J. Hrstka, J. Písek (46. P. Helcl), J. Nicek - M. Tichý (81. M. Fůra), M. Suchý (70. T. Husák)