logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - Podřipan Rovné B  3:1

logo FK Bechlín

V posledním podzimním utkání jsme na domácím hřišti přivítali rezervu Podřipanu Rovné, posílenou několika hráči A mužstva. Chtěli jsme zopakovat výkon z Vražkova, ale to se nám nepodařilo. I přes veškerá upozornění se opět ukázala tradiční nemoc našeho mužstva, že po výborném výkonu proti těžkému soupeři přijde zcela nepochopitelné uspokojení a špatný výkon. Buď se naši hráči už předem viděli na dokopné u piva a guláše nebo si mysleli, že se soupeř porazí sám. Za celý 1. poločas jsme nepředvedli téměř nic, co by stálo za zmínku. Hosté byli o něco lepší, a tak můžeme být rádi, že se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu.

Do druhé půle jsme nastoupili s několika změnami v sestavě, ale hlavně s vědomím, že pokud chceme vyhrát, tak musíme podat lepší výkon, než v první půli. Pohyb, důraz a bojovnost, v těchto činnostech nastalo velké zlepšení. A první gól na sebe nenechal dlouho čekat. P. Helcl vybojoval balón a výborně našel M. Tichého, jenž prostrčil do vápna a M. Suchý prostřelil jinak výborného gólmana hostí. I nadále se však hrál pouze průměrný fotbal a hosté se snažili vyrovnat. To se jim však nepodařilo, zvlášť když M. Suchý svým druhým gólem zvýšil náš náskok. Soupeř se však přesto nevzdával a 10 minut před koncem po pěkné akci zaslouženě snížil a utkání tak zdramatizoval. Naše mužstvo však na rozdíl od některých minulých zápasů tentokrát zvládlo koncovku na výbornou. Nejenže soupeři nedovolilo vyrovnat, ale po pěkné akci L. Točína a P. Cardy vstřelil M.Suchý v samotném závěru třetí gól a hattrickem tak rozhodl o našem vítězství. I přesto, že náš výkon měl k dokonalosti hodně daleko, je třeba ocenit vítězství a získané 3 body. Vítězství vydřené, ale zasloužené!

FK Bechlín - Podřipan Rovné B 3:1 (0:0)

Branky FK Bechlín: 61., 73. a 88. M. Suchý

ŽK FK Bechlín: 77. M. Tichý

Sestava FK Bechlín: M. Mazanec - P. Carda, R. Tichý, J. Hrstka, M. Florián - J. Nicek, P. Helcl, T. Husák (46. J. Písek) - T. Petrásek (46. L. Točín), M. Suchý, M. Tichý