logo FK Bechlín

report ze zápasu

FK Bechlín - SK Židovice  1:1

logo FK Bechlín

Druhé jarní utkání na domácí půdě se FK nevyvedlo. Nutno ovšem dodat, že matný výkon domácích, zejména v prvním poločase, vůbec nesnižuje kvalitu hry předvedenou hosty. Dvacet minut úvodní půle lze ze strany FK označit jako čiré zoufalství. Nulový pohyb, prakticky žádná kloudná přihrávka, zpracování míče většinou k soupeři. Nepěkný obrázek hry byl ovšem způsoben také aktivitou Židovic, takže bylo zřejmé, že příděly gólů z minulých zápasů se opakovat nebudou. Dvakrát nebo třikrát se v dobré šanci ocitli hosté a jen díky štěstí a jistému P.Točínovi v brance se skóre delší dobu nepohnulo. Přesto však šly Židovice zaslouženě do vedení a Bechlín se nemohl dostat do tempa. Po pětadvaceti minutách hry přeci jen začalo pár hráčů FK alespoň bojovat, když už se nedařilo fotbalově a ve 32. minutě pronikl kličkou přes obránce do pokutového území M. Suchý, byl podražen a sám pokutový kop proměnil. Do poločasu se ještě vystřídalo po jedné dobré šanci na každé straně a šlo se do kabin.

Ani druhá půle nepřinesla nějaké zázračné oživení hry. Židovice se sice trochu stáhly na vlastní polovinu, ale i nadále byly velmi nebezpečné v protiútocích. Hezkou střelu M. Suchého k tyči bravurním zákrokem zneškodnil hostující zastupující gólman, pak ještě na obou stranách zazvonily tyče, ale do konce zápasu se již skóre nezměnilo. Je pravdou, že vyhrát mohlo kterékoli z mužstev a remíza asi odpovídá možnostem obou týmů, ačkoli je pravdou, že při troše štěstí mohly v letošní sezóně dobře hrající Židovice i bodovat naplno. Diváci odcházeli poměrně zklamaní. FK nezbývá, než přidat na kvalitě hry a také si připomenout, že nelze podcenit nikoho. Podzimní vítězství v Židovicích se nyní jeví vzhledem ke kvalitám soupeře jako velmi cenné.

FK Bechlín - SK Židovice 1:1 (1:1)

Branky FK Bechlín: 32.(pen.) M. Suchý

ŽK FK Bechlín: 38. M. Fůra, 68. J. Nicek

Sestava FK Bechlín: P. Točín – M. Florian, M. Mazanec, J. Nicek (70. T. Novotný), M. Fůra (46. R. Tichý) - P. Carda, D. Volf, J. Písek – M. Tichý, L. Točín (46. J. Hrstka), M. Suchý